Vapaudu
tupakasta

valmennusleirin avulla

Miksi lopettaminen on niin hankalaa?

 

Tupakoinnista luopuminen on monelle valtava haaste. Nikotiiniriippuvuus ja vuosien aikana syntyneet tavat muodostavat vahvan siteen, joka voi olla vaikea katkaista. Mikä tekee tupakoinnista irtautumisesta niin vaikeaa? Ensinnäkin, fyysisen riippuvuuden lisäksi tupakointi liittyy usein vahvasti psyykkiseen riippuvuuteen. Tupakkaan liittyvät tunteet, tilanteet ja tottumukset voivat muodostaa voimakkaita mielleyhtymiä, jotka tekevät luopumisesta erityisen hankalaa.

Hypnoositerapia

Saat yksilöllistä hypnoositerpiaa kouluttajalta, jolla on vuosikymmenien kokemus aiheesta.

savuton ympäristö

Olet ympäristössä, jossa tupakointi on kielletty. Lisäksi olemme estäneet mahdollisuutesi hankkia sitä paikallisesti.

Henkilökohtainen äänite

Saat mukaasi henkilökohtaisen hypnoosin, johon voit palata kun sinulla seuraavan kerran tekee mieli.

Muutos on mahdollinen

Stumppaa tähän oikeasti

Hypnoositerapia tarjoaa kuitenkin ainutlaatuisen ja tehokkaan keinon auttaa ihmisiä voittamaan tämä taistelu. Hypnoosi on menetelmä, jossa alitajuntaa ohjataan syvän rentoutumisen tilassa. Tämä mahdollistaa alitajunnan syvien uskomusten ja käyttäytymismallien muokkaamisen, mikä voi auttaa käsittelemään juurisyitä tupakointiin. Hypnoosi voi vahvistaa päätöstäsi elää tupakoimattomana, samalla tukien sinua läpi vieroitusprosessin.

Kärsämäki tarjoaa täydellisen ympäristön tälle vieroitusmatkalle. Sen syrjäinen sijainti tarjoaa rauhallisen ja häiriöttömän ympäristön keskittymiseen itseesi ja terveyteesi. Vieroitusleirimme ympäröivä luonto ja rauhallinen ilmapiiri tarjoavat täydellisen paikan vetäytyä pois arjen kiireestä ja stressistä. Asiantunteva ja välittävä henkilökuntamme tukee sinua jokaisessa vaiheessa matkaasi kohti tupakoimattomuutta.

Valmennusleirimme ohjelma on suunniteltu tukemaan sinua kaikilla tasoilla. Tarjoamme monipuolisia ryhmäistuntoja, yksilöllistä terapiaa sekä liikunta- ja rentoutusharjoituksia, jotka kaikki tähtäävät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Täällä voit löytää voimaa ja tukea muilta saman matkan kulkijoilta, jotka ymmärtävät haasteesi ja ovat valmiita tukemaan sinua.

Vapaudu tupakasta kanssamme, astu kohti terveempää ja vapautuneempaa elämää! Kärsämäki odottaa sinua valmiina tukemaan sinua matkallasi kohti tupakoimattomuutta ja parempaa terveyttä.

Irti tupakasta leirit

1.6-7.6.

Ilmoittaudu leirille tästä

$

8.6-14.6.

Ilmoittaudu leirille tästä

$

1.8.-7.8.

Ilmoittaudu leirille tästä

$

7.8.-14.8.

Ilmoittaudu leirille tästä

$

Mitä asiakkaat ajattelevat hypnoterapiasta

★★★★★

tähän sampsan reffejä

Angela Charlton

Athlete

★★★★★

”In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit. Etiam quis blandit erat donec laoreet libero non metus.”

Saif Guerra

Runner

Tilaa vinkit tupakan lopettamiseen

Drop By

joku firma joka tuottaa tän palvelun

Contact
(255) 352-6258
Follow Me
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.