Yövy hyvin keskellä Suomea - Hotelli Keskipiste Kärsämäki

Nro19: huoneisto saunalla ( 2 hh – 5hh )

”Varikko” 2-5 majoittujalle. Tässä helmikuussa 2018 valmistuneessa huoneessa on tilava sauna, jossa rentoudut isommallakin porukalla. Huoneen koko on 40 neliötä ja se on sisustettu moottoriurheiluhenkisesti.

Huom! Lemmikkieläimet tässä huoneessa eivät ole sallittu.

Huoneen varustelu: 5kpl 90 cm vuoteita, sohva, kahvinkeitin, jääkaappi, ruokailuryhmä, tilava sauna, kylpyhuone ja wc, hiustenkuivaaja

Katso saatavuus ja hinta huoneelle Nro19: huoneisto saunalla ( 2 hh – 5hh )

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuiset:

Lapset:

 

 

Etsitään…

Täytä varaajan tiedot:

Yhteenveto varauksesta

Kiitos - maksu suoritettu!

Kiitos varauksesta! Olemme vastaanottaneet varauksen alla olevin tiedoin ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä. Sähköpostiisi lähetetään vielä viesti varauksesta.

Tulopäivä: - Muuta
Lähtöpäivä: - Muuta
Yöt:
Aikuiset: - Muuta
Lapset: - Muuta
Huone: - Muuta

Hinta: €
Lisäpalvelut: -

Kokonaishinta: €

Nähdään pian!

Kiitos - maksu suoritettu!
Ei aktiivisia maksutapojen yhteyskanavia. Aktivoi vähintään yksi.

Käsitellään...

Taina, Suomi - arvosana 8.8

Siisti tilava perhehuone, loistava sijanti ja välipysähdyspaikka matkalla pohjoiseen. Varaukset, avaintiedot kaikki toimi moitteetomasti. Hyvä aamiainen. Tarvittaessa tulemme uudelleen!

Nickolai, Belarus - arvosana 8.8

Good place to sleep one night. Free parking, warm and clean inside, good for one night to have a rest on the long trip, grocery is 2 minutes from there.

Andrew, Great Britain - arvosana 8.3

Everything is great and the location is easy to reach. Perfect for a rest stay of a long-distance road trip, as it literally takes 2 mins tops from the highway.

Jorma, Suomi - arvosana 9.6

Tosi rauhallinen ja mahtava aamupala. Sijainti sopivasti lapin matkalla. Viereinen kirjasto ja Juustoportti mukava lisä. Yövymme siellä toistekin.

Minna, Suomi - arvostelu 8.8

Tilava ja viihtyisä perhehuone, sauna oli ehdottomasti plussaa. Sijainti hyvä, kun olimme menossa matkalle pohjoisesta etelään.

Outi, Suomi - arvosana 8.3

Todella siistiä ja puhdasta. Kaikki toimi tarkoituksenmukaisesti. Hiljaista oli, vaikka majoittujia oli paljon. Sangen sopiva taukopaikka matkalla Lappiin.

Hellevi, Suomi - arvosana 9.2

Olimme tyytyväisiä majoitukseen ja aamiaiseen. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas,sekä palvelu oli hyvä. Huone oli siisti ja saimme nukuttua hyvin.