Yövy hyvin keskellä Suomea - Hotelli Keskipiste Kärsämäki

Nro25: suuri perhehuone saunalla ( max 6hh )

Tilava kaksio erillisellä makuuhuoneella.

Huoneen varustelu: Olohuoneessa sohva, TV, stereot, kolme 90 cm vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Majoitus max. 6 henkilöä. Keittiössä sähkölevy, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat. Saunaosasto, jossa sauna, suihkukaappi hierontasuuttimilla, oleskelutila. Erillinen wc, hiustenkuivain, pyyhkeet. Terassi, jossa pöytä ja tuolit.

Katso saatavuus ja hinta huoneelle Nro25: suuri perhehuone saunalla ( max 6hh )

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuiset:

Lapset:

 

 

Etsitään…

Täytä varaajan tiedot:

Yhteenveto varauksesta

Kiitos - maksu suoritettu!

Kiitos varauksesta! Olemme vastaanottaneet varauksen alla olevin tiedoin ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä. Sähköpostiisi lähetetään vielä viesti varauksesta.

Tulopäivä: - Muuta
Lähtöpäivä: - Muuta
Yöt:
Aikuiset: - Muuta
Lapset: - Muuta
Huone: - Muuta

Hinta: €
Lisäpalvelut: -

Kokonaishinta: €

Nähdään pian!

Kiitos - maksu suoritettu!
Ei aktiivisia maksutapojen yhteyskanavia. Aktivoi vähintään yksi.

Käsitellään...

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Taina, Suomi - arvosana 8.8

Siisti tilava perhehuone, loistava sijanti ja välipysähdyspaikka matkalla pohjoiseen. Varaukset, avaintiedot kaikki toimi moitteetomasti. Hyvä aamiainen. Tarvittaessa tulemme uudelleen!

Nickolai, Belarus - arvosana 8.8

Good place to sleep one night. Free parking, warm and clean inside, good for one night to have a rest on the long trip, grocery is 2 minutes from there.

Andrew, Great Britain - arvosana 8.3

Everything is great and the location is easy to reach. Perfect for a rest stay of a long-distance road trip, as it literally takes 2 mins tops from the highway.

Jorma, Suomi - arvosana 9.6

Tosi rauhallinen ja mahtava aamupala. Sijainti sopivasti lapin matkalla. Viereinen kirjasto ja Juustoportti mukava lisä. Yövymme siellä toistekin.

Minna, Suomi - arvostelu 8.8

Tilava ja viihtyisä perhehuone, sauna oli ehdottomasti plussaa. Sijainti hyvä, kun olimme menossa matkalle pohjoisesta etelään.

Outi, Suomi - arvosana 8.3

Todella siistiä ja puhdasta. Kaikki toimi tarkoituksenmukaisesti. Hiljaista oli, vaikka majoittujia oli paljon. Sangen sopiva taukopaikka matkalla Lappiin.

Hellevi, Suomi - arvosana 9.2

Olimme tyytyväisiä majoitukseen ja aamiaiseen. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas,sekä palvelu oli hyvä. Huone oli siisti ja saimme nukuttua hyvin.