Yövy hyvin keskellä Suomea - Hotelli Keskipiste Kärsämäki

Hotelli Keskipisteen historia

Etsi huoneet

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuiset:

Lapset:

Hotelli Keskipisteen majoitustoiminta aloitettiin n. 10 vuotta sitten Motelli Tekstiilitalossa. Silloin rakensimme neljä huonetta talon eteläpäähän tyhjillään olevaan halliin. Talo on alun perin ollut Svalan tekstiilitalo, jossa ompeli parhaimmillaan lähes ompelijaa erilaisia asuja.

Motellin huoneissa ei tuolloin ollut omaa suihkua eikä WC:tä, mutta niitä rakennettiin kolmelle käytävälle. Myöhemmin motelliin tehtiin oma sauna ja keittiö, jotka ova yhä asukkaiden käytössä.

Motelli sai sen verran hyvän vastaanoton, että päätimme laajentaa majoitustoimintaa rakentamalla talon pohjoispäähän hotellihuoneita – yhteensä seitsemän kappaletta. Kaikissa uusissa huoneissa oli omat suihkut ja wc:t. Muutamassa huoneessa oma saunakin. Samalla vaihdoimme nimen Hotelli Keskipisteeksi.

Pari vuotta sitten päätimme aloittaa jälleen hotellin laajentamisen, kun Finnsvala muutti heille sopivampaan tilaan. Nyt rakennamme edelleen uusia huoneita. Seitsemästä huoneesta on valmiina neljä ja kolme on työn alla.

Hotellimme oma aamiaistarjonta on vieressä sijaitsevassa ravintola Paalupaikassa. Lisäksi hotellilla on tarjota lämmin talli esim. motoristeille. Tallissa onnistuu myös pyörän tai vaikka auton peseminen.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tällä hetkellä suunnitelmissa on oman ravintolan, kokoustilojen sekä saunaosaston rakentaminen.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä!